Tilsvar til Anita, Ragnhild og Dag.

Fra «I Lyskilden» i dag:

Bilde

Siden det er noen feil i innlegget har jeg rettet det:

Siden våren 2011 har en gjeng vaksinemotstandere rottet seg sammen på «I Lyskilden» for å promotere kvakksalveri og livsfarlig antivaksinepropaganda. De påstår de kun er ute etter å «informere», men i deres livssyn fremgår det at de avviser alt som har med medisinsk forskning å gjøre. Vi vet også at deres tilsynelatende omsorg for syke og svake mennesker er en floskel, siden de vil gjeninnføre våre gamle barnesykdommer. De anser all dokumentert behandling for livsfarlig og ingen forskning blir godkjent av denne menigheten.

Vi har sett hvordan de henger ut folk offentlig og latterliggjør dem uten at de får forsvart seg ved profilblokkering og blokkering fra siden. Vi har sett at de snur seg mot, og angriper sine egne venner når de ikke følger deres dogmer, og masserapporterer Facebooksider og meningsmotstandere for å tvinge dem til taushet. Og denne gjengen klager på at andre prøver å ta fra dem ytringsfriheten.

Vi har sett hvordan de mobber, personhetser og sprer ondsinnede rykter om folk de ikke kjenner og støyer rundt på nettsider, forum, blogger, sosiale medier der de med ufin og simpel adferd forsøker å bølle meningsmotstandere til taushet ved å fokusere på kropp/utseende osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s