Ytringsfrihet under ansvar


Har du noengang reflektert over hvorfor kontoen din blir «senket», Rolf Erik Hanssen?
Kan ting som dette være en medvirkende årsak kanskje?

Et lite, tilfeldig utvalg følger:


9 kommentarer om “Ytringsfrihet under ansvar

 1. Din pompøse, oppblåste dritt, Nenseth. Dra ut i skauen og gå av deg noe av det slaskete fettet ditt i stedet for å sitte her og lire av deg faenskap på den NAVfinansierte PCen din. Møkkhøl!

  • Raffe, husk at Nenseth er et ubetydelig null, at han støtter den ubetydelige ILÅBL-aksjonen, at sannheten kommer for en dag, og dette kan vi hverken blokkere eller rapportere vekk.

 2. Jaja. Her trues det med politianmeldelse for å gjengi hva noen har ytret i offentlige grupper på facebook. Lykke til med det.

 3. Raffe/Hanssen. Gå å vask den gigantiske munnen din med såpe. At et voksent menneske finner det helt greit å lire ut av seg så mye motbydelig pisspreik, er helt utrolig. Jeg håper det blir en ny vaksinedebatt runde i fremtiden og du stikker trynet ditt frem i media igjen. Da håper jeg virkelig at de gjør nytte disse skjermdumpene av deg og smører den illeluktende møkka ut i all offentlighet. De eneste ubetydelige nulla her er dere som syns at dette er akseptabel oppførsel.

 4. For en gigantisk kjeft han Hanssen har. Selv står han og breier seg med muskler på anabole stereoider og ser ut som en padde i trynet. Han er en liten guttunge når alt kommer til stykke, en redd liten fjott som kun har ett analt språk i kjeften. Om fyren i det hele tatt har en hjerne er tvilsomt, det er isåfall få celler som fungerer som de skal.

 5. Rolf Erik Hanssen er en maskot for en liten gjeng med alternativfundamentalister som har satt opp sine bad-carma tipier inne på facebooksiden Lyskilden. De tar godt vare på Hanssen der inne. Når han går berserk og beskriver andres anatomiske utforming, klapper moderatorteamet (de har en moderatordress som går på rundgang blant en 4 -5 stykke) i sine små alternative hender og kviner henrykt. På toppen av det hele blokker de og hiver ut den som blir utsatt for Hanssens ”rosende” beskrivelse av sitt utseende, men stopper det der, å nei da, de sørger for å rapportere til Facebook, altså den som får skyllebøttene til Hanssen blir rapportert på toppen av det hele…

  Denne gjengens lille habiat Lyskilen burde skifte navn. Jeg foreslår: «Escapism movement», eller «reckless abandon cult». Det ville definitivt ha kledd stedet og ikke minst denne lille gruppen radikaliserte alternativdilettantene bedre. Disse «hjertevarme» alternativmullaer som utsteder sine fatwaer(=masserapporteringer og blokkeringer) mot en hver som de ikke liker meningene til, bør en definitivt være litt på vakt mot. Hvis du tror radikalisering er noe som er forbeholdt høyre/venstre ekstreme, tro om igjen. Det skjer i det alternative også.

  Les her hvor rablende galt det faktisk har gått og går for denne lille forvirrede klanen. http://tovsugeren.blogspot.no/2012/09/alternativbevegelsens-problembarn.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s