Argumentasjon og krig og fred og sånt

Den offentlige autoriserte sykepleieren* Ragnhild Madsen skrev dette innlegget nylig i denne tråden på «I Lyskilden»:

Bilde

Det deltagerne på ILÅBL forholder seg når de diskuterer noe til er forskning og vitenskap, lett krydret med kritiske spørsmål.
Ragnhild Madsen trekker med andre ord forskning og vitenskap i tvil. Snakk om å være tøff i trynet.
Det er fristende å se på hennes egen argumentasjon.
I innlegget under som er hentet fra Facebooksiden til Vaksineaksjon.no henviser hun like gjerne til «Dr» Andrew Wakefield.

Bilde

Nå er kanskje ikke alltid Wikipedia den mest etterrettelige kilden man kan bruke, men hva de sier om ham gir i det minste en pekepinn, og noen videre linker. Wikipedia om Andrew Wakefield.

Det er dristig av et menneske som vil påberope seg oppegåendehet å på den ene siden avvise anerkjent forskning, mens hun på den andre siden bruker Andrew Wakefield som relevant kilde til noe som helst. Hun fremstår rett og slett ikke troverdig. Om hun ønsker er hun velkommen hit for å forsvare seg, eventuelt påberope seg dumhet i stedet.
Vi syns i tillegg Ragnhild Madsen som autorisert sykepleier går langt utenfor alt av etiske grenser her i forhold til jobben sin ved å forfekte sitt syn på vaksiner slik hun gjør.

*Vi tar forbehold om at Ragnhild Madsen faktisk er autorisert sykepleier. Om dette ikke stemmer vil vi gjerne vite det, og korrigere innlegget etter det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s