Lyskildens mange ansikt

Mens vi knotet med forrige blogginnlegg gikk Nita Sweeney til frontalangrep på Tjomlid i en tråd på Facebooksiden til ILÅBL, i ren Hanssen-ånd, dog var skjellsordene byttet med rent raseri.
Der hvor Tjomlid viste til forrige post i denne bloggen som kun var en synliggjøring av hennes egne handlinger, kalte hun dette for sverting og trakassering, mens hun fortsatte angrepet uten på noen måte å ta avstand fra Hanssens utspill, og antyder at hun syns Tjomlid er feig som ikke svarer henne.
Videre, hun bekrefter og kjennskap til Hanssens utspill ved å benekte at det er strategi. Hvordan kan hun vite det uten å ha diskutert det med Hanssen selv?
Som overskriften sier viser hun ansikt. Et temmelig stygt ansikt til og med. Og vi snakker da ikke om hennes fysiske ansikt. Vi vil jo ikke synke ned på Rolf Erik Hanssens nivå heller.

Og Nita, når du sier at det ikke bare er alternative som har reagert på Tjomlids artikler om pedofili, det er altså ikke bare skeptikere som reagerer på antivaksinekjøret dere bedriver på «I Lyskilden».

Oppdatering, se under bildet

Vi har slettet det vi skrev om Sylvia Møller. Da hun tilsynelatende ikke er i stand til å ta stilling til noe som helst, og allikevel bare er ute etter masse oppmerksomhet rundt seg selv beklager vi for vår egen del at vi nevnte henne i denne sammenhengen.

En kommentar om “Lyskildens mange ansikt

  1. Tilbaketråkk: Nettmobbere med skitne triks | unfiltered perception

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s