Norske Talenter i alternativ galskap.

Vaksineaksjon.no sto bak en infamøs kampanje mot svineinfluensavaksinen.
Spesielt har to av deltagerne i etterkant klart å opparbeide seg en viss kultstatus, og nå har de begge sine 15 Warholminutter i media. Vi syns dette fortjener en plass i finalen i alternativ/konspirasjonsteoretisk galskap.
Vi snakker om henholdsvis Ingunn Røiseland og Rolf Erik Hanssen.

Den mest allsidige av disse to er nok Ingunn Røiseland. Hun tror på GPSsendende, tankekontrollerende nanochips som injiseres via vaksinesprøyter, hun tror på konspirasjonsteoriene rundt chemtrails, hun driver Engleskole. Hun har skrevet flere artikler på Nyhetsspeilet. Og hun lager vårruller.
Nå har hun i tillegg valgt å bli frikvinne ved å «melde seg ut» av Norge, noe hun offentliggjør på følgende måte på sin egen Facebookside. Vi følger spent med.

Så har vi Rolf Erik Hanssen, som etter nesten å ha gått i glemmeboka etter Vaksineaksjonens tilbaketrekning til stummende mørke, tok opp igjen sin hobbybaserte nettsjikane, noe han hadde bedrevet en god stund før vaksineaksjonen og ILÅBL. Han har i den senere tid flere mediaoppslag bak seg for å stadfeste sin rolle som nettprovokatør. Helt uten grenser, helt uten toleranse for å bli motsagt. (Jfr masserapportering på Facebookprofiler med utestengelse som konsekvens, bare for å skrive navnet hans). Dette har nok gitt ham en viss ny, og soleklart kjærkommen «berømmelse», foreløpig toppet av et radiointervju/debatt med Even Gran på P4. Vi er spent på fortsettelsen, hva blir det neste.

I våre øyne ligger nok foreløpig Ingunn Røiseland et englehode foran.

Men hvorfor dette bloginnlegget? Ikke for noen annen grunn enn å synliggjøre noen av de som står bak antivaksinemiljøet i Norge, og hva de er i stand til, hva de står for. I motsetning til f.eks nettopp Hansen har vi argumenter, vi trenger ikke gå på utseende, kroppsvekt/lukt, seksuelle preferanser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s