Smaken av bløff

Skjermbilde 2012-12-03 kl. 17.03.42

Sylvia Møller, man legger ikke ned kontoer på Facebook, man får karantene.
Derfor tror jeg du bløffer. Men du er selvfølgelig velkommen (her eller andre steder) til å korrigere, gjerne med en screenshot av karantene/utestengelse.

Her kommer forøvrig mer fra den tråden, vi ser blant annet at Sylvia Møller vil skaffe seg en diskusjonsprofil. Hva vil hun diskutere, hun som aldri mener noe?
Og Nita Sweeney sitt infantile innspill om masserapportering. Morsomt.

Skjermbilde 2012-12-03 kl. 21.41.12

2 kommentarer om “Smaken av bløff

  1. Faen til mas om blokkeringer og rapporteringer. Tror vi har fått ut Dildohead igjen. Og hva gnåler du om, Sylvia? Får du ikke til alle «Blunkesmilefjæsa» du da? Trynet fullt av Botox kanskje?

  2. Sylvia ba Tjomlid om unnskyldning for en tid tilbake for en del uttalelser. Møkkatrollene Iversen og Sweeny, Hanssen og resten av kompaniet som holder til inne på kjærlighetsstien – Lyskilden glemmer aldri slikt, aldri.

    Dette er hevngjerrige folk, de sitter hele dagen og overvåker diskusjoner. De leter etter noen de kan masserapportere. Så aktiviserer de alle klovnene i sitt nettverk , samt alle fakeprofilene de har og kjører på.

    Tror Sylvia skal se inn i Lyskildemiljøet. Det samme miljøet som har beskyldt Jostein Odland i Holistisk Forbund for å støtte pedofili. Det neste er nok at de beskylder Holistisk Forbund for å støtte pedofili. Disse folkene har ingen skrupler for noe. Det neste er nok at de dukker opp hjemme på trappe til folk de ikke liker. De skyr intet. Lyskildebanden er rett adresse Sylvia. Det er de som har rapportert deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s