Frekkhetens nådegave…

I denne tråden på Lyskilden er det et par ting å ta fatt i.
Om det er først nå de tror de har forstått målsettingen til ILÅBL, da bør de kanskje revurdere sin tidligere oppfatning av aksjonen? Tror neppe vi vil se noe slikt.

Videre tar Lyskilderookien May-Britt Alternativ Haugen dette et hakk videre og kaller ILÅBL en «lite sympatisk kampanje», noe hun har helt rett i. Slike kampanjer er ikke ment å være sympatiske. Videre mener hun ILÅBL (Facebooksiden) å være en side som synliggjør dårlig folkeskikk og mangel på respekt for andre mennesker.
Dårlig folkeskikk? Vel, ILÅBL har et begrunnet ønske om å fortelle at alternativ medisin ikke virker. Vi har forståelse for at å fortelle om dette, nevne hvem som gjør hva, kan svi, men vi er ikke enig i at det kan kalles dårlig folkeskikk å påpeke at folk gjør noe galt. Respekt for andre mennesker? Vi syns nok at det er mangel på respekt for andre mennesker å fortelle dem at noe som ikke virker kan gjøre dem friske, bare de betaler godt for seg. Og med de beryktede pedofilianklagene friskt i minne som ikke én av de faste deltagerne på Lyskilden har tatt avstand fra, da syns vi det rett og slett er litt småfrekt å beskylde andre for dårlig folkeskikk og manglende respekt.

Men tråden slutter ikke der.
I det siste innlegget mener «I Lyskilden» å være representativ for alternativbransjen, og anklager de få som har våget å stå opp mot dem som svikere. Det er vel på en måte muligens det frekkeste vi har lest derfra til dato.

Bilde

I

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s