Det glir bare ikke inn liksom…

På «I Lyskilden» i følgende tråd i dag poster Cath Woldstad en ny link som mer enn insinuerer at Tjomlid er «propedofil».

Dette er en udokumentert vinkling det nå bare er Lyskildefolket på alternativsiden som ikke klarer å riste av seg. Flere mennesker som kaller seg alternative har reist seg opp og talt dette tullet midt imot.

For nye lesere, hvem er så denne rabiate «nobraineren» Cath Woldstad? Eller kanskje det var Cathrine Woldstad eller til og med Cathrine Gustafson?
Hun har figurert i antivaksinemiljøet en stund, og hengt i skjørtene på Rolf Erik Hansen. En prestasjon i seg selv.
Hun ser ut til å ha satt seg fore å fremstille seg selv som den mest stupide av dem på Lyskilden. Og hun er nær ved å lykkes, selv om konkurransen må sies å være beintøff. Blant annet hiver Unni Anita Iversen seg inn i tråden og priser den. Og gir altså Woldstad svært god konkurranse.

På sin egen åpne Facebookside har hun et «bakgrunnsbilde» med en rekke navn, muligens hennes helter. Det ser ut til å være de fleste av hennes venner fra Lyskilden og Nyhetsspeilet, betegnende nok på sort bakgrunn. Noen av disse har vi allerede skrevet om, noen ikke. Vi lurer på om alle sammen er klar over at de er med på denne i våre øyne lugubre lista, som sannsynligvis ville passe godt  i en nyoppsetting av «One flight over the cuckoo’s nest».

487163_249362145192228_405208201_n

Så gjenstår det å se om Rolf Erik Hanssen er ubegavet nok til å poste blogginnlegget sitt på Nyhetsspeilet denne gangen og.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s