Vaksineaksjon mot pedofili…

På Facebooksiden til Vaksineaksjon.no, går nå Rolf Erik Hanssen kraftig ut mot Tjomlid, med samme treffsikkerhet de hadde i debatten rundt svineinfluensavaksinen.
I tråden ser det ut til å være stor enighet om at hverken Tjomlid eller noen fra HEF får være barnevakt for barna deres. Nå skal ikke vi spekulere i hvor gode foreldre vaksinemotstandere er, det sier seg selv.

Interessant bidrag-syter til tråden er Finn Ørjan, som og bidrar på et høyt nivå i en tilsvarende tråd på Facebooksiden Diskuteket.
Han går rett i fella på Tjomlids profilbilde, og skryter høylytt av det. Og kommer svært dårlig ut av det.

Videre skryter Unni Anita Iversen av at hun ikke kan kommentere i tråden på Diskuteket. Hun har i følge seg selv meldt seg ut. Det er faktisk bare å melde seg inn igjen om man vil kommentere, det tar på dagtid sjelden mer enn 10-15 minutter. Eller er det slik at hun er kastet ut? Vi tror det siste.

For å presisere, dette dreier seg selvfølgelig kun om en ting. Tjomlid har parkert dem i en hver debatt. Dette liker de ikke. De tar ibruk de våpnene de tror de har, men de klarer ikke å bruke dem mot andre enn seg selv.

Skjermbilde 2012-12-07 kl. 17.00.22

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s