Røiseland prater mere sprøyt.

I et innlegg på hennes egen Facebookside i dag klarer hun det kunststykket å underbygge sin egen påstand om at man kan sprøyte inn GPSsendere via vaksinering for å spore oss.
Linken hun bruker for å bevise sin påstander et avisinnlegg om RFIDchips i danske Politiken.
For det første er artikkelen hun viser til fra 12.01.08, hennes egen påstand er fra et intervju i TA datert 20.10.09. Altså nesten to år nyere.
Det gjør ikke saken hennes noe bedre at artikkelen hun viser til ikke på noe punkt underbygger  påstandene hennes om GPS og tankekontroll, den nevner det ikke en gang.
Hun sier følgende til TA:
«Vi vet at CIA har utviklet en RFID-chip som kan implanteres under huden eller en nanochip som kan distribueres gjennom, ja – vaksiner. I tillegg til å inneholde et GPS-system som gjør at myndighetene alltid vil vite hvor du er, inneholder også en slik chip muligheten for tankemanipulasjon.»

Hva er RFID?
Ganske enkelt RadioFrekvensIDentifisering. Det har lenge vært brukt på katter, og kan brukes i betalingssammenheng, ikke bare i butikker, men offentlig transport og underholdning. I den forbindelse kan bi spores på samme måte som ved kortbruk.
I artikkelen i Politiken nevnes som et bruksområde at syklister kan ha dem (implanert eller montert på sykkel/hjelm) for å varsle biler med mange døvinkler (lastebiler) om at det er en syklist i nærheten. Han får neppe opplysninger om hvem syklisten er, noe han nok heller ikke trenger.
Om rekkevidde, den kan være opptil noen hundre meter om RFIDenheten selv har en strømilde, men i normal sammenheng er det snakk om noen meter.
Hva er GPS?
Det er snakk om et Globalt PosisjoneringsSystem. De fleste kjenner det i dag via bilnavigering og geotagging av bilder. Blant annet. Det er i mine øyne svært nyttig. Slik det virker i dag leser altså enheten med GPS sin egen posisjon via en del (minst 3) satelitter, med noen få meters nøyaktighet. Den mottar altså signal fra satelittene.
Men det er mer anvennelig enn som så. Man kan bruke det til å spore ting. Dyre biler og båter er et eksempel, trailere på jobb i sør-Europa hvor kapring har vært et problem er et annet eksempel.
Men disse enhetene krever både strøm og antenne.

Det Ingunn Røiseland sier – faktisk i klartekst – er at CIA har laget noe hun kaller nanochips ikke bare med RFID, men med GPSsender. Som man altså injiserer via vaksiner.
Det er et par problemer i våre øyne rundt dette. Antennerekkevidden og batterikapasiteten på en GPSsender som ikke er større enn at den kan injiseres via en vaksinesprøyte.
Og selve identifiseringen. Hvordan vet CIA at vi får akkurat den chipen med vår ID på?
OK, la oss anta at Ingunn Røiseland blander RFID og GPS. Vil det være mulig å drive hemmelig sporing via RFID? Ja, rent teoretisk. Om man har lesere med maks 5 meters mellomrom. Og man må fortsatt vite at riktig RFID blir injisert i rett person.
Det med tankemanipulasjon overlater vi til fantasien.

Det er ikke første gang vi tar opp dette, hvorfor nå igjen? Nå høres det nok uskyldig ut å ha slike tanker, Men Ingunn Røiseland har beklageligvis oppnådd en viss tilhengerskare, en flokk mennesker som fortjener bedre enn å tro det hun sier totalt uimotsagt. Så når hun kjepphøy og full av «Hva var det jeg sa»spirit selv bringer dette på bane er vi på plass. Og forteller både henne og hennes villfarne tilhørere hva hun egentlig sa. Forhåpentligvis til nytte både for de som kjenner, og de som ikke kjenner henne.

Kommentarfeltet på siden hennes er forøvrig ganske underholdende, og vi ser de vanlige ukritiske røstene. Og en og annen ukritisk. Før de blir blokkert.
Motsigelser kan man ikke ha noe av, må vite.

En kommentar om “Røiseland prater mere sprøyt.

  1. Konspirasjonsgalningene har sikkert sett Casino Royale og tenkt at alt som skjer i hollywoodfilmer går an i virkeligheten også. At de ikke bare går i butikken, kjøper et RFID-sett og selv sjekker hva slags rekkevidde det har.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s