Den indre sirkel

Så til noe helt annet, kornsirkler.

Denne runden (eller sirkelen) startet nok med TV2 sin serie om kornsirkler.
Det har vært noen ringvirkninger (sic) av den første episoden, som endte med at vi tok en tur innom Facebook-gruppa Kornsirkler, som vi fikk høre har hatt en viss trafikkøkning etter TVprogrammet.
Nå har vi ikke tenkt å gjøre noen for/mot kornsirkeldebatt her, men heller drøfte deres håndtering av meningsmotstandere.
For den virker kjent.
Først, la meg presentere admin: Eva-Marie Brekkestø.
En kvinne svært opptatt av kornsirkler, skrevet bok om temaet, og mener at det er bevist at det finnes kornsirkler som ikke er laget av mennesker.
Såkalte genuine kornsirkler.
Jeg etterspurte bevis på det i en tråd. Det skulle jeg åpenbart ikke gjort, for like etter dukket følgende opp i en annen tråd:
Screenshot 2013-11-30 19.41.58

Når man får kritiske spørsmål: Blokker. Rapporter.
Høres kjent ut, ikke sant? Som klippet ut av Lyskilden dette. Det er neppe veien å gå om man ønsker å bli tatt seriøst?  Vi har forøvrig tatt en titt på Brekkestøs vennekrets på Facebook, hun har helt åpen profil. Blant vennene hennes finner vi nesten hele røkla av konspirasjonsteoretikere, vaksinemotstandere og ytterste høyre. Kjetil Dreyer, Mona Stue, Ole-John Saga, Elin Tønjum, Ingunn Røiseland, May- Harriet Seppola, Per Vidar Johansen, Tore B Krudtaa, hele kostebinderiet. 

Og nei, jeg skal ikke skjære alle over en kam. Det går an å «vite» at kornsirkler er laget av ET, og samtidig være hyggelige og greie. Les trådene og døm selv.
Se også denne Facebookgruppa om kornsirkler

2 kommentarer om “Den indre sirkel

  1. «Når man får kritiske spørsmål: Blokker. Rapporter.
    Høres kjent ut, ikke sant? Som klippet ut av Lyskilden dette.»

    Neidu. Du trenger ikke skrive kritisk en gang. Jeg lagde først en tråd hvor jeg etterlyste mer info om videoen til John Weyleigh/john Wabe (det verserer to navn som opphavsmann til den videoen), som ble slettet. Så lagde jeg en ny hvor jeg spør om videoer av sirkler som blir laget, men _ikke_ wabe/weyleigh videoen. Ett minutt, slettet og jeg blokkert.

  2. Tilbaketråkk: Det forhatte d-ordet. | SaTaИ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s