Pedoringer i homeopatisk sølvvann

Miljøet rundt Lyskilden og deres pedohets mot navngitte personer er allerede godt kjent.
Spesielt er Dag Fallet, Kjetil Dreyer, Tore Krudtaa ivrige på dette.
Men de stempler også likegjerne hele  skepsismiljøet og HEF for å være grobunn/skalkesjul for pedofiliringer.
Det er egentlig ganske grovt.

En frisør, en kvakksalver og en MDGpolitiker står altså i bresjen for dette.  Frisøren blogger, kvakksalveren beskylder, og MDGpolitikeren spammer kommentarfelt der han kan finne dem. Og Nita Sweeney liker og deler.
Riktignok har MDG tatt klar avstand til konspirasjonsteorimiljøet og deres meninger, også på miljøsiden, men så lenge de beholder ham i partiet er ikke den avstandtakenen spesielt troverdig.

Når argumentene glipper går man til ytterligheter. Dette er liksom forbi stadiet med skyttergraver og personangrep, dette er grov hets med usanne beskyldninger av hele miljøer. Det klages på at HEF bruker folk som har skrevet om pedofili til foredrag. Mens Nita Sweeney  gjerne slipper til en som er dømt for salg av barneporno på deres egen Facebookside, Lyskilden. Uten å blunke. Det inviterer virkelig til å bli tatt seriøst.

Og dette som en konsekvens av at vitenskapen ikke finner noen virkning hos homeopati, men dokumenterer at vaksiner både er ufarlig og effektivt.

2 kommentarer om “Pedoringer i homeopatisk sølvvann

 1. Det som er grovt her Hans Petter Nenseth, er at du kommer med ærekrenkende påstander om enkeltpersoner, bla. meg. Det du skriver her om at de:
  «de stempler også likegjerne hele skepsismiljøet og HEF for å være grobunn/skalkesjul for pedofiliringer.» er jo så langt unna sannheten som det er mulig å komme.

  Du gjøres herved oppmerksom på at hvis du ikke sletter dine bisarre påstander om meg i denne bloggen, så vil det bli fulgt opp via advokat.

  Andre har tidligere publisert svært grove ærekrenkelser om meg på Internet. Jeg lovet dem at dersom de ikke fjernet de udokumenterte påstandene så ville det bli fulgt opp via advokat.
  Det kan se ut som at disse to Øivind Bergh og Sturlah Hansen ikke trodde på det jeg lovet, for endel måneder tilbake.

  Jeg anbefaler deg Hans Petter Nenseth at du sjekker hvorfor artikkelen jeg lenker til nedenfor her, for noen dager siden ble slettet av Sturla Hansen (forøvrig en svært stygg artikkel skrevet av Øivind Bergh)?
  Øivind Berghs – Ytre høyre med grov persontrakasering på nett:
  http://sturlah.blogspot.no/2013/01/ivind-berghs-ytre-hyre-med-grov.html

  Videre kan jeg opplyse om at påstander (slike som de du kaster ut om bla. meg i denne ‘artikkelen’ din) uten rot i virkeligheten er beskyldninger i straffelovens forstand. Det å fremstille slike usanne påstander er å regne som ærekrenkelser, jf. straffeloven §§ 246, 247, jr. 249.

  Det betyr at jeg uten problemer kommer til å kreve (via min advokat), at du Hans Petter Nenseth ,betaler erstatning (kr. 20 000) + kostnader til advokat, jf. skadeerstatningsloven § 3-6, hvis du ikke sletter denne artikkelen, eller fjerner de ærekrenkende påstandene du her fremmer.

  Jeg kommer ikke til å ta ytterligere kontakt for å informere om konsekvensene av å spre ærekrenkelser og løgn som dette.

  • Takk for din henvendelse. Jeg skal gå tilbake til kildene mine, og se hva du faktisk har sagt og ikke sagt rundt dette temaet, og komme tilbake til det i en egen post. Midlertidig har jeg korrigert innlegget slik at det ikke skal gå ut over blodtrykket ditt nå i julen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s