Thor Fornes surfer på pedobølgen

Oppdatering 25.8.18
I dette innlegget i dag, under en artikkel i Radikal Portal som omhandler noe helt annet, går Thor igjen amok med sin pedosverting. Hans stupide hevngjerrighet er nesten rørende. I tillegg blir Dag Fallet virkelig avkledd i kommentarfeltet.


Oppdatering 2.11.17
At denne fortsatt trenger oppdatering er i seg selv tankevekkende.
Men allikevel, under en artikkel i Dagen som omhandler netthets, som nå inkluderer mobbing av kreftrammede, stikker Fornes hodet frem gjennom dørsprekken og roper «pedo, pedo».
Og understreker artikkelens poeng.

 


Oppdatering 11.8.15
Som medlem av det ytterliggående konspirasjonsteorimiljøet i Norge nærer også Thor Fornes et dypt og inderlig hat til Arbeiderpartiet, Stoltenberg og Bruntlandfamilien. Noe han nylig ga uttrykk for på denne måten:
Skjermbilde 2015-08-11 15.33.08


Oppdatering 28.3.15
Om pedosvertekampanjen som omtales her har en dommer (i saken Bergh-Krudtaa) uttalt følgende:

Dommen framholder at Tjomlid har skrevet relativt nyansert omkring en del temaer som f.eks. seksuell lavalder, men understreker samtidig at Tjomlid ved noen anledninger har formulert seg mindre heldig om seksualitet og barn, samt at han har kommet med «en klart usmakelig uttalelse i forhold til saken om den såkalte Lommemannen».
Retten anerkjenner imidlertid at denne uttalelsen senere er trukket tilbake og beklaget, og mener derfor det er urimelig å beskylde Tjomlid for å fremme eller forsvare pedofili.

Så til den originale teksten fra 30.12.13


I de foregående postene har vi sett litt på (pro)pedofilibeskyldningene som har haglet både mot enkeltpersoner i, og hele miljøet rundt HEF og Skepsis.

Nå er disse beskyldningene for lengst debunket, men frisør Fallet, med støtte og spredningshjelp fra flere prompinente personer i den mørkeste delen av alternativmiljøet som Nita Sweeney, Kjetil Dreyer, Tore Krudtaa (som også linker til den antisemittiske Riksavisen), Cathrine Woldstad  osv. bare fortsetter med sin kampanje. Målet helliger tydeligvis middelet, og målet er å sverte med usannheter når man er tom for saklige argumenter.

I dag skal vi dra en ny «fredsdue» opp av pedoflosshatten vår, Thor Fornes, som ikke går av veien for å kalle andre nettmobbere.
Vi skal ikke si så mye om ham, men lar ham presentere seg og sitt syn selv gjennom en håndfull skjermdumper fra siste halvdel av inneværende år (som vanlig fra åpne kilder).
For vår del stiller vi oss sterkt tvilende til at Fornes har lest noe av det han kritiserer.

Fra egen Facebookside:
Image

Fra Nyhetsspeilet
Image

Forumkommentar:
Image

Fra Nyhetsspeilet:
Image

Fra Kornsirkler

Image

Oppdatering.
Disse nye utklippene fra BT om Monsantomarsen er interessante:

Screenshot 2014-06-03 15.37.08Dette første innlegget blir slettet, og da reagerer han slik:
Screenshot 2014-06-03 16.07.34

 

 

 

 

 

Det som er artig her er hvordan han reagerer på å få noe slettet, mens i hans venners fora, Lyskilden og Fri Presse, der slettes all kritikk, og da er det helt greit.

3 kommentarer om “Thor Fornes surfer på pedobølgen

  1. Tilbaketråkk: Svar til Anita. « Smaken av Tull & annen Nonsens
  2. Tilbaketråkk: Ulf Leirstein (FrP) støtter propedobeskyldninger og oppfordringer til vold . | SaTaN
  3. Tilbaketråkk: Norske vaksinemotstandere, en presentasjon | SaTaИ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s