Svar til Anita (og Tore).

Anita Sweeney henvender seg til meg på en rar måte har jeg blitt fortalt.
Hun tagger navnet mitt i en tråd på Facebooksiden til Ole-John Saga. Selv om både hun og Saga har blokkert meg.
Vel, hun regnet vel med at jeg ville få beskjeden, og hun regnet for en gang skyld rett.
Jeg har til og med fått en skjermdump.
Screenshot 2014-01-02 22.42.04

En så direkte henvendelse fortjener et svar. (som nå er redigert)
Dag Fallet har kalt Tjomlid pedofil ved å fremstille ham som det. Det er ikke Næss eller jeg som har det største arkivet på at Fallet har gjort dette, det har Dag Fallet selv. Gjennom en drøss bloggposter i sin blogg «Garden of Serendipity» har han gjort det som står i hans makt for å fremstille Gunnar Tjomlid som pedofil.
Leser man Fallets blogger i sammenheng er det ingen tvil om hva Fallet ikke bare mener om Tjomlids legning, men også hvor viktig det er for ham at andre skal innta samme mening. Og det er langt verre enn én gang å si «du er pedofil» i harnisk. Det kan man ydmykt beklage. En gjennomarbeidet kampanje som dette kan man ikke skyve under en stol og si «Sorry».
Har han klart det, å få andre til å mene at Tjomlid er pedofil?
Det holder å vise til min bloggpost om Thor Fornes for et par dager siden, som er et av flere eksempler på at Tjomlid blir kalt pedofil «på direkten».
Fornes hadde neppe gjort dette om det ikke var for Fallets blogg. Det er også mange eksempler på at folk kaller Tjomlid pro-pedofil. Folk som neppe hadde hørt om Tjomlid hadde det ikke vært for Fallets blogg. Og hans venners iherdige jobb med å spre bloggen. Ole-John Saga trer frem som den siste så langt i rekken av denne typen støttespiller.
Den som har hjulpet Fallet mest er vel uten tvil Tore Krudtaa.

Og alt sammen på grov sitatfusk, og utelatelse av Tjomlids egne ord om at han faktisk tar sterk avstand fra pedofili, at at han mener det må straffes strengt. Noe han har til felles med Nita Sweeney, Tore Krudtaa, Kjetil Dreyer, Ole-John Saga og meg. Og alle andre i denne «kampen».
Men så er det altså heller ikke det denne kampen dreier seg om. Det dreier seg om diskreditering av fakta og vitenskap. For slikt må ikke få innpass i alternativbransjen. Det er det som er Gunnar Tjomlids store synd i altieland, han har stilt alternativ medisin i et dårlig lys.

3 kommentarer om “Svar til Anita (og Tore).

 1. Det er et faktum at Dag Fallet på sin blogg har publisert beskyldninger om at en navngitt person er såvel pedofil som nekrofil. Skjermdumpene som viser at Fallet må innrømme dette (og hans ufyselige løgner og bortforklaringer – kombinert med grove personangrep mot meningsmotstandere) er «foreviget»av «Tøvsugeren» Tor J. Næss i denne bloggen: http://tovsugeren.blogspot.no/2013/06/seminar-om-netthat-skaper-interesse-hos.html

  Fallet skrev forøvrig selv en anonym griseblogg om samme begivenheter, og kalte det at vi avslørte ham som «eEkstrem oppførsel på nett fra personer tilknyttet Human-Etisk Forbund». (Han unnlot å fortelle om de griseriene vi tvang ham til å slette). Han skriver vel en ny slik griseblogg nå snart.

  I de siste dagers tråd har Fallet sløyfet «pro» i sin omtale av samme person – nå kalles han «pedofil aktivist».

  At vedkommende «pedofile aktivist» konsekvent har framholdt at pedofile overgrep bør forbli forbudt og straffes hardt, fortier Fallet. Fallet har sin egen sverte-agenda, og da passer ikke det inn.

  Min påstand: Dag Fallet er en av de mest avskyelige nettmobbere som opererer på norsk språk. Mannens oppførsel er simpelthen så ussel og uhederlig at han bør straffes.
  Ser du ham – skjell ham ut. La ham aldri noensinne bevege seg i fred på Internett.

 2. Takk for innspill, Bergh.

  Anita Sweeney har jo i dag besvart dette innlegget i en tråd hos Saga:

  «Jeg avslutter denne bisarre «kommunikasjonen» med #hanspetternenseth»

  Det er klart den blir bisarr når hun ikke tør å møte sine motdebatanter «tastatur mot tastatur», og bruker hashtags utenfor en hver logikk..

  «Jeg ba dere om dokumentasjon og dere spyr ut mer synsing og svada»

  Klart hun syns det er svada, det rammer jo og henne selv, hun har vært delaktig i spredningen ved å slippe den til på sider hun i det minste er moderator på. Hun har av det jeg kan se ikke gjort stort for å stoppe denne sverteaksjonen, snarere tvert imot. Og hun har en ikke ubetydelig posisjon i dette miljøet.
  Det er meg bekjent bare en i det miljøet som har reist seg og talt pedosvertekampanjen imot og stått ved det, og det er Jostein Odland. All ære til ham for det.

  «Det er herved dokumentert at verken Dag Fallet, Ole-John Saga eller jeg med FLERE kaller Tjomlid, dere eller andre tilknyttet denne «saken» #PEDOFILE.»

  Her lyver Nita Sweeney med bedre vitende. Det er dokumentert over hvordan Dag Fallet over tid har dannet et bilde av Tjomlid som pedofil, noe som er jevngodt med kalle ham det direkte. Og han har lykkes med det. Thor Fornes er nevnt og dokumentert. Trådene på veggen til Saga er og en god indikasjon på hvor vellykket Fallets kampanje er. Noe vi skal komme tilbake til.

  • Jeg er hjertens enig i at du gir Jostein Odland all mulig kred for å ha stått opp og talt Sweeney og Fallet midt i mot. Det var flott gjort, og jeg vet at det må ha kostet en del. Han ble svertet på det groveste selv. Ut fra det tar jeg det for gitt at han nok ikke vil ha noen diskusjon om sin tilhørighet til Lyskildene. Den er nok over.

   Eventuelle diskusjoner om alternativmedisin og liknende emner er en helt annen sak, som må tas i dannede og saklige former i helt andre sosiale rom, der Lyskildene og andre ekstremister er bannlyst. Det blir rett og slett en helt annen diskusjon.

   Forøvrig er din konklusjon rett: Nita Sweeney er avslørt som løgner. En kommentar der mannen bak denne bloggen omtales som «skrulla» er jeg dessverre avskåret fra å si noe om – men jeg konstaterer at homohatende ordbruk ikke er nytt for den kommentarens opphavsmann. La oss så avslutningsvis legge til at denne bloggens opphavsmann ikke virker påfallende feminisert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s