Oss riksvenner imellom.

Mannen bak den mørkeblåbrune «avisa» Rikssavisen Jarle Johansen har skrevet en nesestyvende artikkel om to profilerte skeptikere, John Færseth og Øivind Bergh. Ingen av dem trenger nærmere presentasjon på våre sider.
Dette har han lagt ut på sin Facebookside. Der har han fått besøk av ingen ringere enn Nita Sweeney, hun bak I Lyskilden vet dere. Og vi får se en Nita i et sjeldent sprudlende humør. Hun er blant venner åpenbart. Antisemittiske venner.
Se bare:
Screenshot 2014-01-08 01.18.26
Screenshot 2014-01-08 01.18.47

(Selv om det ser ut som to separate skjermdump er det tråden i sin helhet.).

Korrigering, dette har Johannesen klaget på, og jeg legger ved et utklipp han mente manglet:
Screenshot 2014-01-08 22.58.10

Hva skal man med fiender når man har slike venner?
Jeg vet bare ikke hvem av dem jeg skal si det til.

I denne sammenheng anbefaler jeg følgende link i Nita Sweeneys nære venn Jarle Johansens Riksavisen om hvordan rasebedraget til jødene ble avslørt.
Innlegget er originalt skrevet av Texe Marrs, som det neppe er smart å assosiere seg med om man ikke liker å bli kalt antisemitt.

7 kommentarer om “Oss riksvenner imellom.

 1. Hei Nita! Jeg visste det! Du er «av samme hav» som Norges mest rabiate antisemitt! Jeg har alltid ant at du var rasist, men nå vet jeg.

 2. Jarle Johannesen ble svært oppbragt over denne posten, men for feig til å gi tilsvar her, selv om den muligheten er tilstede.
  Vi gjengir derfor hans svar her:
  «Undermåleren Hans Petter Nenseth fra Human Etisk Forbund miljøet driver sitatfusk og er en bevisst ondskapsfull hatretoriker, som må være selektiv med hva han siterer for å skape de rette bilder hos leseren om meg og andre…
  Han kaller min blogg for «mørkeblåbrune», brunt er tradisjonelt forbundet med nazisme, altså nasjonal-sosialisme, og han sier at hele tråden er gjengitt.. OBS. Her var sitatet han glemte gitt, hva jeg mener om Hitler og andre undermennesker av den røde horde….»

  Først, sitatet Jarle mente jeg glemte er nå gjengitt som en tredje skjermdump. Se selve postingen.
  Så til Jarles siste avsnitt:
  Brun assosieres også med rasist. Uttrykket «undermennesker» er tradisjonelt forbundet med nazisme, og var vel det Adolf kalte jøder.
  Jeg har med andre ord god dekning for å bruke uttrykket brun, og siden mørkeblå ikke ble påklaget blir betegnelsen mørkeblåbrun stående.

  Videre skriver han:
  «Undermåleren Hans Petter Nenseth fortsetter med sine løgner; «I denne sammenheng anbefaler jeg følgende ytring av Nita Sweeneys nære venn Jarle Johansens artikkel om hvordan rasebedraget til jødene ble avslørt.»
  Han kunne jo lært seg å lese før han deltar i samfunnets diskurs med slik glød. Forfatteren er Texe Marrs…»

  Vel, her må nok bare beklages at Johannesen ble overvurdert som opphavsmann. Han tar derimot ikke avstand fra hva den kjente antisemitten og konspirasjonsteoretikeren Texe Marrs og det han gjengir i linken jeg la inn i hovedinnlegget. Jeg korrigerer deretter.

  • Det er da ingen som har beskyldt Jarle Johansen for å være nazist?
   Han er en aggressiv, hatende antisemitt, en av de styggeste i Norge. Det har han forsåvidt til felles med nazismen. Og når ekstremistiske alternative omfavner denne antisemitten, bruker ham som kilde, og åpent aksepterer at han skriver det han skriver om jøder, får de tåle å høre at de sprer antisemittisme. Det er rent fysisk det de gjør, uansett hvor mye de unnskylder seg.

   Men nazisme har også en del andre kjennetegn i tillegg til antisemittismen, så det uttrykket blir upresist. Ikke absolutt galt, men veldig upresist.

 3. Jeg registrerer at Jarle Johansen i sin siste blogg har hevdet at mesteparten av denne bloggposten er skrevet i fylla. Det er avslørende, ikke fordi jeg tilfeldigvis vet at SATANs redaktør er avholdsmann, men fordi mesteparten av bloggen faktisk er skrevet av – Jarle Johansen. Og ja, for en gangs skyld tror jeg på Jarle Johansen. Det er mye som tyder på at Johansen har skrevet disse avsnittene i godt påvirket tilstand.

 4. Veldig mye sprit er et godt løsemiddel. Da kan vi forestille oss at hjernecellene går i oppløsning og fortynnes fint ut i spriten,/blodet og blir etterhvert skilt ut over nyrene og havner i urinen. Bare piss, med andre ord. Som her

 5. Jarle Johansen er helt åpenbart gal og faktisk svært ond. Denne svertingen han driver med må eventuelt tas rettslig, men hva godt skal det tjene til, han er sannsynligvis for syk til å kunne straffes?

  Bloggen hans preges av økende grad av galskap. Det er sjelden jeg ser et så intens jødehat Hadde Jarle Johansen vært en voksen mann i 1941 – 42 ville han kanskje vært en høyt betrodd SS offiser med ansvar for å utrydde jøder fra jordens overflate mest mulig effektivt? Han har et intens jødehat som er skremmende.

  Det som skremmer meg mer er at jødehatet ser ut til å være malen i deler av konspirasjonsmiljøet og overraskende nok i alternativmiljøet. Sistnevnte miljø markedsfører toleranse og kjærlighet, så jeg skjønner ikke hvordan og hvorfor dette intense jødehatet oppstår i det miljøet? Kan noe kanskje utdype det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s