Ulf Leirstein (FrP) støtter propedobeskyldninger og oppfordringer til vold.

Dette høres unektelig brutalt ut. Men vi vil som vanlig prøve å begrunne. Først forhistorien.
Ulf Leirstein skrev for en kort ukes tid siden en blogpost under tittelen «Pedofili, kjemisk kastrering og barnets beste«.
Denne bloggposten er skrevet i 2014, nå 4 år senere ble Leirstein tatt for å sende trekantinvitasjon til en 14-åring, og han har slettet blogginnlegget sitt.
Screenshot 2014-02-11 01.07.04

Selve blogginnlegget hans er ikke spesielt bra i mine øyne. Det oser av fordommer, det foreslår en behandlingsform som er tvilsom både fordi den ikke er prøvd nok og fordi det er etiske problemer ved det, og han legger for dagen mangel på kunnskap og sammenblandig av begreper. En som forgriper seg på barn er ikke nødvendigvis pedofil, ikke alle pedofile (på langt nær) er praktiserende. Og det er stigmatiserende på en måte som gjør det lettere for pedofile å gå fra passiv til aktiv. De er skyldige uansett.

Kommentarfeltet er derimot en annen historie.
Her er tabuholdninger og fordommer og fordømmelser så det holder. Og ikke bare mot pedofile, men de drar altså inn vår godt dokumenterte pedohetskampanje fra Lyskildemiljøet.
Bloggen Tøvsugeren har og omtalt kampanjen.
Vi gjengir et par klipp:
Screenshot 2014-02-11 00.36.14
Screenshot 2014-02-11 00.36.02
Screenshot 2014-02-11 00.35.09
Screenshot 2014-02-11 00.34.39

Thor Fornes har vi forøvrig en egen bloggpost om.

Det mest bekymringsfulle her er at en justispolitiker på stortinget (uavhengig parti) aksepterer og støtter slike kommentarer og holdningene bak dem på sin egen offentlige blogg ved a) å la dem stå, b) ikke å ta avstand fra dem, samtidig som han er juridisk ansvarlig for dem. Dette er holdninger man ikke er likegyldig til. Vi vet og at Leirstein er gjort oppmerksom på dette.

En kommentar om “Ulf Leirstein (FrP) støtter propedobeskyldninger og oppfordringer til vold.

  1. Jeg har i to mailer gjort Leirstein oppmerksom på dette. Han har likevel valgt å ikke moderere kommentarene i bloggen sin. Vi kan dermed fastslå at en stortingsrepresentant faktisk publiserer oppfordringer til grov vold mot navngitte personer. Det er så alvorlig at det bør få konsekvenser for Leirsteins virke som politiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s