Are Hegrand

I denne bloggposten skal vi ta en nærmere titt på Are Erlend Hegrand.

7.8.20 Virkelig «musa som brølte» her. Jeg regner med at slikt er rapportert til rette instanser, men har ingen tro på at han er i stand til noe slikt. Hen vet sannsynligvis ikke hvordan han bruker noen av delene. Og igjen det viser galskapen. Han har i tillegg startet en helt avsindig underskriftkampanje mot en vaksine som ikke finnes.

 

(oppdatert 26.8.18.) Ikke en helt ny skjermdump, men hører absolutt hjemme her for å vise hva Are Hegrand er i stand til å tro.

Han er konspirasjonsteoretiker til fingerspissene, vaksinemotstander og for tiden administrator på Vaksineaksjon.no, en jobb han overtok etter Cathrine Woldstad.
Skjermdumper er noe jeg har sans for som dokumentasjon på hva folk sier, og her viser han sin konspirasjonsteoretiske side til fulle inne på ILÅBL, i sammenheng med Sandy Hook-massakren, som han mener ikke fant sted:

Han er heller ikke begeistret for jøder, og går ikke av veien for å bruke antisemittiske kilder (ref Eustace Mullins).

Og selvfølgelig uttaler han seg om vaksiner, og at han faktisk ennå tror på bløffen om vaksiner og autisme, fremsatt av Andrew Wakefield for snart 20 år siden, og avslørt som tull med det samme.:

Han ser heller ikke noe problem med at barn dør av meslinger.

Han følger opp dette utspillet med dette:

Men dette har vi da hørt før? Jada. Fra Homeopat Gro Lystad.

Når jeg først ble oppmerksom på ham var han svært aktiv på «Helsegruppa«.
Her legger han frem sin vaksinemotstand, tror at CIA har microchip med overvåkning i vaksiner, at CIA sprer virus med mekaniske «mygg».  tror på Wakefield og at vaksiner gir autisme, osv osv. Han bruker NaturalNews som bibel, alt annet forkastes. Er selvfølgelig GMO/Monsantomotstander. Han liker David Icke, som var tidlig ute med å gi Stoltenbergregjeringen skylden for 22.7.
Hegrand er en ivrig debattant der han slipper til, men han har en lei tendens til å repetere seg selv. I nye tråder/grupper later han som det han kommer med er nytt, og at han aldri har fått motargumenter før, selv om motdebattantene er de samme som før. Og motargumentene.

Screenshot 2014-09-30 21.51.34Screenshot 2014-09-30 23.58.12
Screenshot 2014-09-30 21.57.47

Her gir han oss et innblikk i sitt eget selvbilde
Screenshot 2014-09-30 22.01.22

At folk rundt ham syns han har mange rare meninger er noe han forteller om i sin åpne profil på Facebook:
Screenshot 2014-09-30 22.09.25Om du lurer på hvem Nita er, jepp, selveste Nita Sweeney som har fått mye hederlig omtale tidligere i denne bloggen. De kjenner hverandre i dette miljøet, godt det ikke er så stort.

Som en kuriositet, Hegrand om Kjetil Dreyer:
Screenshot 2014-10-01 00.32.06

Mer om selvbilde
Screenshot 2014-10-01 00.37.28

Litt om selvinnsikt
Screenshot 2014-10-01 00.42.00

10 kommentarer om “Are Hegrand

 1. Savner en denne berømmelige realismen hos Skepsis. Det blir misantropt i sin natur når denne foreningens medlemmer går med slike skylapper og stenger realiteten ute. Alt som bryter bare bittelitt med det dagligdagse, blir betegnet som konspirasjonsteorier. Sannheten er jo beviselig den at konspirasjoner foregår en masse, og så lenge Skepsis & meningsfeller gjør seg til vaktbikkje for disse destruktive kreftene, vil det hele gå denne skjeve gangen lengre enn som godt er. Våkne! Industrien har fått et vell av monsterbøter for ren kriminell virksomhet. I sum sum kunne disse bøtene løst hele verdens fattigdomsproblem. Hva er reaksjonen fra Skepsis & co? Jo, de sitter på en stein og later som om det ikke har skjedd. Igjen: Våkne!

  • Om man ønsker å vinne på hest satser man på den hesten med best odds. Dere konspirasjonsteoretikere satser på hester som i beste fall ikke klarer å komme til startstreken. Oftest eksisterer de ikke i det hele tatt.
   Ja, konspirasjoner foregår. Watergate er én av dem som har blitt avslørt. Det betyr ikke at alle konspirasjonsteorier er sanne.

   • Whooops, dette begynner å bli i overkant skummelt: Nå får jeg tilsvar fra selveste Satan også… Tror sannelig jeg skal ta opp tradisjonen med aftenbønn igjen.

    Hehe, det er bra dere holder «dissidenter» som meg under oppsikt.

   • Dissident? Don’t flatter youself. De har i det minste noe å fare med. Det burde du som lærer vite.

 2. Huff, du er jo en sjofel kis, Nenseth… I lys av det du skriver her og måten det gjøres på, er det jo nesten litt humoristisk at HEF/Skepsis nå skal gjøre noe for å komme netthets til livs. Kan jeg foreslå at dere begynner å feie for egen dør?

 3. Det er ikke ukjent at barna blir beklemt over sine foreldre på nett. Skjult bak et tastatur kan enhver «surf Jekyll» forvandles til «mr. Hyde». Det ser ut som mange glemmer at Nett-ytringer er offentlige. De må faktisk stå for det de sier. Et godt uttrykk er: «Vet foreldrene hva barna gjør på nettet»? La oss snu litt på uttrykket og spørre: «Vet barna hva foreldrene driver med på nettet»?

  Hegrand er utdannet lærer og det er mildt sagt pinlig det han driver med på nett. Det har skjedd en klar glideflukt hvor Hegrand roter seg inn i et univers hvor korka og tulle konspirasjoner er malen, dokumentert litt for ofte av youtube vider laget av andre gærninger. Jeg har tatt svært feil av Hegrand, jeg trodde og viste at han er antivakser, men at han suller seg helt bort i konspirasjoner som selv min nevø på 13 ser er far off er trist.

 4. At konspirasjoner finner sted skulle da drøssvis av rettskraftige dommer for farmasøytisk industri være det beste vitnesbyrd om. At du begraver hodet i sanden og omskriver vonde fakta som «konspirasjonsteorier» er ikke bare virkelighetsfjernt men direkte samfunnsdestruktivt. Det gjelder å kalle en spade for en spade… -Jo før dette skjer, jo bedre. For dette maniske forsvaret av dysfunksjonelle samfunnsstrukturer som du og dine meningsfeller legger for dagen ødelegger det gode samfunnet stadig mer.

  • At det skjer konspirasjoner er det liten tvil om, men at du og dine likesinnede klovner fyker rundt med youtubevideoer og tror dere har avslørt noe stort er bare latterlig. Er det noen som ødelegger samfunnet så er denne fiendtligheten til samfunnet du og dine klovnevenner holder på. Dere strør rundt dere med påstander som er hinsides vrøvl.

   En ting har du rett i, det er deler av våre samfunnsstrukturer som er dysfunksjonelle, men når du er klar til å diskutere som en voksen, altså ta for deg reelle samfunnsproblemer, så stiller jeg og sikkert flere opp, men så langt fremstår du som komplett idiot og bør behandles som en idiot!

   Det sier det meste når du må opprette en falsk profil og blokkere dine egne barn fra å se hva du poster, fordi de er beklemt over hva du driver med. At du i tillegg er lærer gjør din opptreden på nettet bør belyses grundig. Du er tross alt, eller skal være forbilde for våre barn. Det er du definitivt ikke.

   • Et trist skue å se deg nedverdige deg selv til en slik tone ovenfor dine motdebattanter… Går kun på person i forsøk på sverting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s