Frekkhetens dronninger

I forbindelse med TV2 sin nye serie om nettmobbere tar Trude Helén Hole tak i nettmobbing, spesielt mot Sandra Borch. Hole skev om dette så sent som i september 2013.
I dag, 18.10. poster hun dette på Facebook.
Skjermbilde 2015-10-18 22.58.43
Nå har hetsingen av Borch vært stygg, ingen tvil om annet. Inkludert seksuell trakassering.
Noe slikt forstår man at Trude Helén Hole tar avstand fra.
Eller?

Fire måneder etter at hun postet om mobbingen av Borch satt hun selv som nettmobber ved å delta i den etterhvert kjente mobbekampanjen til Dag Fallet. En kampanje som ved å frisere en blogg og pynte på den prøvde å fremstille en peson som (pro)pedofil. Noe denne bloggen og andre har vist gjentatte ganger.
Dette setter Hole i et noe merkelig lys i denne sammenhengen. Det blir ikke mindre merkelig av at Hole har Rolf Erik «Kalkunfitte» Hanssen på vennelista si. Har Hole noengang tatt et oppgjør med Norges verste nettmobber?

Hole sier Twitter at det er på tide å ta et oppgjør med mobberne.
Skjermbilde 2015-10-19 12.36.34
Hole tilhører et miljø med vaksinemotstandere som denne bloggen har vist å være en gjeng mobbere. Antisemittisme, (pro)pedobeskyldninger, nazianklager, grove beskyldninger om at Arbeiderpartiet sto bak 22.7.11 osv er på dagsordenen.

Hun har i heller ikke tatt et oppgjør med Hanssens kvinnelige motstykke, Cathrine Woldstad, som har følgende kommentar på Holes FBside.
Skjermbilde 2015-10-18 23.34.11
Woldstad er selv en voksen nettmobber, og hun deltok i Dag Fallets svertekampanje. Og hun syns Rolf Erik Hanssen er en kjekk kar.
Skjermbilde 2015-10-18 23.44.47

Nå nevner Woldstad dette TVprogrammet også på sin FBside.
Skjermbilde 2015-10-19 12.53.38
Hun nevner Bergh. Går ut fra at hun sikter til Øivind Bergh.
Bergh har vunnet flere rettssaker mot nettmobbere.
Henholdsvis Tore B Krudtaa, Ronny Alte og ikke minst Rolf Erik Hanssen.
Jeg tror egentlig ikke hverken Cathrine Woldstad eller Thor Fornes vil ha noe å tjene på å nominere Bergh til denne TVserien.

Jeg vet godt hva denne gjengen mener om meg. De skulle sikkert sett at TV2 tok meg med i det programmet om nettmobbing. Jeg lar meg nominere. Men dere tør ikke. Uansett hvor ille dere mener jeg er, dere er verre selv.

En kommentar om “Frekkhetens dronninger

  1. At mennesker som lever av å bedrive systemkritikk møter veggen og må finne seg en syndebukk er vel ikke et ukjent fenomen? I dag Berg, imorgen Olsen, kjært barn har mange navn!
    Før nettet kom var nok Cathy & Co noen karismatiske orginaler. Kloke folk holdt seg på avstand, unge gav opp etter å ha brent seg noen ganger. De som var svake bukket under for deres gode ideer. For karma jobber alltid for disse folka, merkelig nok. Eller er det den uutviklede empatien deres som lar de ta hele kaka uten å dele? I dag finner de sammen i heia/hai grupper som kan utvikle seg til usunne parallell samfunn som ønsker å påvirke opinionen ved bruk av sosialemedier og blogger. Bare synd at det er meget effektivt på nettet å snu speilet og vise at keiseren er uten klær for et stort publikum. Å jamre og klage når man er avkledd for tull hjelper lite, det vet da siviliserte mennesker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s