Koronakrisen, konspirasjonsteoretikerne og vaksinemotstanderne

Denne blogposten ble publisert 16.4., for 3 måneder siden. Og dødstallene ser ganske annerledes ut. Sverige, som bevisst har ført en mindre strikt politikk, har nå 10 ganger så mange døde som Norge. For 3 måneder siden var det 4 ganger så mange. Også i USA ser man resultatene av fravær av tiltak. Av en president som er en helt for flere av disse nevnt i bloggposten. De skriver fortsatt at de tror dette er en skapt bløff. Så til selve innlegget:

Vi har en krise gående. Jeg antar at de fleste ikke forstår helt hvor alvorlig det er, men heldigvis følger de fleste rådene som blir sent ut og som er veldig enkle. Hold deg hjemme. Vask hender. Hold avstand. For øyeblikket ser det ut til å være et effektivt middel.

Men en håndfull individer, noen av dere kjenner dem fra før, har gått helt i spinn.
«Det er ikke noe virus, bare et påskudd til å sette opp 5G og vaksinere oss så de kan overvåke oss mens de dreper oss.»  Eller bare «De overdriver, det er ikke farlig, det dør flere av influensa»

Dette er så ulogisk at det henger ikke på greip. En som får gjennomgå er Bill Gates. Han eier patentet på Koronaviruset, og har sluppet det løs slik at vi kan tvangsvaksineres med vaksiner som tar livet av oss. Logisk, ikke sant?

Jeg er, etter å ha fulgt dem noen år, lei det disse menneskene forfekter av død og elendighet. Spesielt nå, ved å spre sludder og vås, er de farligere enn noen gang. Jeg skulle ønske Twitter, Facebook, Google, YouTube og de andre sosiale mediene gjennomførte det de har snakket om, at de ikke vil være platform/mikrofonstativ for dem. Det vil selvfølgelig ikke gå ut over ytringsfriheten deres. De kan stå på en bruskasse utenfor Stortinget.

Her vil jeg nevne noen av de aller verste norskspråklige, hva de står for. Rekkefølgen er tilfeldig.
Dette er folk du under ingen omstendigheter må høre på eller ta alvorlig når det gjelder Korona, vaksiner, 5G, klima, eller helse generelt.


Tormod Holt
Kvakksalver og konspirasjonsteoretiker. Selvoppnevnt «helseguru» uten noen relevant utdanning. Fyrer opp under strålingangst og selger «beskyttelsesutstyr». Mener mobiltelefoner gir barn kreft og oppfordrer til å rive ned mobilmaster.
Tror ikke koronaviruset er noen trussel.

Omtalt i denne bloggen tidligere.


Tore B Krudtaa.
Konspirasjonsteoretiker +++. Han evne til logisk tenking beskrives best som følger: Han vet at jorden er rund fordi det er observerbart. Derimot var det ikke rutefly involvert i 911.
Han er for tiden opptatt av David Icke, noe som viser seg både på Twitter og FBkontoen hans. Han tror rett og slett ikke det er noe virus. selvfølgelig har han plass til litt tvangsmessig pedosverting.

Omtalt i denne bloggen tidligere. Blant annet om antisemittisme.


Thomas Hansen
Straffedømt rabiat på nettet som gir alle andre enn seg selv skylda for den smørja han har satt seg i. Pedosverter av første klasse, henger i hop med Krudtaa på Twitter. Er utestengt for livstid på FB. Koronafornekter. Har også anmeldt media for å spre løgn om at det er farlig

Omtalt i denne bloggen tidligere


Lisbeth Aardal
Vaksinemotstander og homeopat som de siste årene har gått full konspi.
Livredd for at Bill Gates skal tvangsvaksinere henne.


Are Hegrand
Konspirasjonsteoretiker, vaksinemotstander, «verdensmester i alt». Moderator på gruppa «Vaksineaksjon.no»
Tror ikke dette er noe farlig.

Omtalt i denne bloggen tidligere


Kiri Rainha (Gunn Lindflaten)
Konspirasjonsteoretiker, vaksinemotstander, vil gjerne ha et ord med i laget der noe skjer. Og det gjør det jo nå.
Som mange av sine likesinnede har hun et begredelig menneskesyn, og forstår ikke hvorfor hun må isolere seg for ikke å smitte folk som er selvforskyldt i risikogruppa.


Ingunn Røiseland 
Konspirasjonsteoretiker, vaksinemotstander uten overdrevet bakkekontakt.
Godt kjent, har vært rolig en lang periode, men Korona har gitt henne ny giv. Livredd vaksiner.

Omtalt i denne bloggen tidligere.


Rune Fardal
Radikal antibarnevernsaktivist, konspirasjonsteoretiker, vaksinemotstander. Kristen ateist. Blir stadig anmeldt og dømt, blant annet for nettets.
Klima og koronafornekter.

Grundig omtalt på nett.


Kjetil Dreyer
Konspirasjonsteoretiker, vaksinemotstander, kvakksalver.
Har som mange andre så totalt angst for at det skal komme en Koronavirusvaksine fra Bill Gates at han må pedosvertes.

Omtalt i denne bloggen tidligere.


Dag Fallet
Pedosverter, vaksinemotstander. Mener dette er ufarlig, overdrevet.

Omtalt i denne bloggen tidligere


Rolf Erik Hanssen
Netthetser, vaksinemotstander.
Også en av dem som vil ha et ord med i laget for tiden. Svarer gjerne sin pedosvertekollega Dag Fallet inne på Vaksineaksjon.no.

Omtalt i denne bloggen tidligere


Cathrine Woldstad
Vaksinemotstander, ifølge henne selv sykepleier. Har liten tiltro til at coronaviruset er spesielt farlig, og mener myndighetenes innskjerpinger er overdrevet.

Omtalt i denne bloggen tidligere


Ragni Elisabeth Funner
Tannlege som injiserer botox, men er livredd vaksiner. Også en av dem som promoterer et bedervet menneskesyn. Det er bedre at 10 stykker dør av en sykdom enn at 1 dør av vaksinen som redder 9 liv. Vil også ha 15 minutter i rampelyset pga koronaviruset.

Omtalt i denne bloggen tidligere.


Nei, Bill Gates vil ikke ta liv av mange mennesker med vaksine. Han vil begrense befolkningstilveksten. Dette er debunket mange ganger.

Det finnes ikke dokumentasjon som sier at Bill Gates ikke har vaksinert barna sine.

Vaksiner er medisinsk forsknings største suksess. Den blir ikke mindre om Bill Gates er pedofil. Det er heller ingen grunn til å tro han er det. Det spiller uansett ingen rolle i denne sammenhengen. Og nå ser vi hvordan verden ser ut med en sykdom vi foreløpig ikke kan vaksinere mot.

Nei, 5G er ikke farlig, det er ikke 5G som gjør at folk dør av Koronavirus. Folk dør av det der det ikke er 5G og.

At vi relativt sett har få dødsfall så langt betyr ikke at det ikke er farlig, det betyr at vi har vært flinke til å vaske hender og holde avstand, og også holde oss hjemme så langt det er mulig. Vi ser hvordan det går der smitten får spredd seg fritt før tiltak settes inn.
Danmark har dobbelt så mange døde som Norge pr million innbyggere. USA (så langt) i overkant av 3 ganger så mange, Sverige 4 ganger så mange, Italia, Spania, Belgia over 10 ganger så mange.
Kilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s