Coronafornekterne.

En ny «motstandsgruppe» har sett dagens lys på Facebook. Det er en gruppe som ikke syns noe om forholdsregler mot Covid-19.
Stop Lockdown: Full gjenåpning av Norge – NÅ.

Først til persongalleriet. Her finner vi kvakksalveren Kjetil Dreyer, tvangsløgneren Sandy Lunøe, sinnasykepleieren Cathrine Woldstad, alle tre sentrale personer i det norske vaksinemotstands-miljøet.
Konspirasjonsteoretikerne Ole-John Saga, Are Hegrand, Gunn Lindflaten (artistnavn Kiri Rainha) Lisbeth Aardal og Hans Kristian «Lady Gaga er morder» Gaarder er med. Homeopaten Terje Wulfsberg er også med. Homeopater er jo pr definisjon kvakksalvere, og pr default vaksinemotstandere.
Barnebokforfatteren Anita Sweeney dukker sannelig opp. Hun konsentrerer seg mest om psykopati for tiden og skriver bøker om det, men står vel fortsatt bak Kilden Nyheter, siste rest etter Lyskildemiljøet, som noen av oss husker godt.
Selvfølgelig er bråkebøtta og pedosverteren Trude Helén Hole med. Hva med botoxtannlegen Elisabeth Funner? Javisst. Og ikke minst finner vi Barnevernhaternes Pompel og Pilt der også, Marius Reikerås og Rune Fardal.
Dette er bare en liten del, gruppa har over 5000 medlemmer på kort tid. Men det viser godt hva slags folk gruppa tiltrekker. En gjeng faktafornektere.

Hva vil gruppa? Fra «Om» kan vi lese følgende:

«270 mennesker har dødd av viruset. Snittalder 85 år. 90% hadde en kronisk sykdom fra før. Dette utgjør 1/5 av normalt antall døde hver eneste influensasesong. Virusets dødelighet og fare står ikke i forhold til regjeringens tiltak, lovendringer, påbud og regelendringer. De er kraftig invaderende og et overtramp på folks rett til privatliv, demokratisk behandling av lovendringsprosesser og lovmessig rettferdighet. Globalt har viruset tatt livet av nøyaktig like mange som influensa dreper hvert år: På 8 med døde 650.000. Sverige behandler dette som influensa og har omtrent samme tall, litt høyere. Deres smitterate er lavere enn Norges. Norge må behandle dette som influensa. Hold de gamle og syke hjemme, og la resten av Norge fungere som normalt.«

Sverige blir nevnt. I Sverige har det så langt dødd 10 ganger så mange pr 100.000 innbyggere som i Norge. Dette tallet vil de åpenbart ta igjen, og derved ta livet av noe over 2000 mennesker. I vavsinemotstandsmiljøet går det igjen et menneskesyn man må tilbake til 30- og 40-tallet for å finne igjen. De svake og syke kan bare dø, det er greit. Denne holdningen skinner godt gjennom i gruppebeskrivelsen. Jeg har skrevet om dette tidligere, i denne bloggposten:
BARN DØR AV MESLINGER? DET ER DA HELT GREIT, SIER VAKSINEMOTSTANDERE.

Men Covid-19 tar ikke bare livet av folk. Mange blir også veldig syke, trenger respirator, og noen får store bivirkninger. Bivirkninger i en helt annen liga enn en eventuell vaksine vil gi. Men nå er jo alle disse nevnte vaksinemotstandere. Og den eventuelle vaksinen, den er jo også et tema. Men du kan egentlig gå inn på gruppa selv og se, linken står lenger oppe her.

Jeg vil allikevel nevne en tråd. De etterlyser helsearbeidere, og selvfølgelig hiver flere seg på. En og annen sykepleier, men stort sett alternative behandlere. Uten autorisasjon. Altså ikke ordentlige helsearbeidere.
Det er ca 15.000 helsearbeidere med autorisasjon i Norge. Jeg kan være snill og si at kanskje opp til 15 autoriserte helsearbeidere har «rukket opp hånden» i den tråden. Det er 0,1%. Slikt skaper ikke store bølger i den virkelige verden. Tråden finner du her: «Er vi mange helsearbeidere her inne?»

Som man forstår er lista for kunnskapsløshet lagt lavt på denne gruppa. Tankeløshet kombinert med et lugubert menneskesyn gjør imidlertid at gruppa i mine øyne fremstår som ondskapsfull.

Jeg har allerede mange skjermdumper fra gruppa, men anbefaler folk å se selv så lenge den er åpen.
Men Kjetil Dreyers utspill tar jeg gjerne med. Det sier det meste om nivået.


Om denne «makabre nyheten» kan du lese her. Han avsto selvfølgelig fra å linke selv. Han er hevet over dokumentasjon, godeste «Luren-Dreyer». 🙂

«No, You Cannot Pierce Your Brain with a Swab Test»


Ta vare på dere selv og andre.
Hold avstand.
Vask hender.
Vær hjemme om du er syk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s