Intet er nytt under Lyskilden

Skjermbilde 2012-11-30 kl. 12.37.54

I vår forrige post viste vi til at det hadde skapt noe liv og røre hos Lyskildefolket at Jostein Odland virkelig turde å gå ut og kritisere dem for de nå beryktede pedofilibeskyldningene mot miljøet rundt ILÅBL, med Tjomlid som den sentrale skyteskiven på grunn av hans blogger om temaet pedofili. Det ser nesten ut som de oppfatter ham som en «Lyskildesviker»

I den sammenhengen får Rolf Erik Hanssen reisepass på grunn av sin oppførsel på Odlands Facebookgruppe «Norske Agnostikere». Ingen bombe selvfølgelig, mannen kan jo ikke oppføre seg. Et noe ondsinnet rykte vil ha det til at han en gang klarte å bli kastet ut av minibaren på et hotellrom.

I sammenheng med dette reagerer Unni Anita Iversen på «I Lyskilden» altså på følgende måte:
«Men fantastisk at du velger å kaste ut Rolf fra gruppen din, fordi du ikke liker hans svar…»
Dette sier altså Unni Anita Iversen inne på «I Lyskilden».
Om du ennå ikke har fattet det totalt absurde ved dette, man har – gjennom hele Lyskildens levetid – ikke gjort annet enn å kaste ut folk man ikke har likt svarene til. Og det gjelder altså ikke bare folk de mener har vært ufine, det gjelder i stor grad og folk som har vært saklig uenige. Mange.
Så at Unni Anita Iversen i det hele tatt tør å si noe slikt er ganske forunderlig.  Et av alternativene er selvfølgelig at hun kødder med oss, og nesten ler seg ihjel. Det er et par andre alternativ og, men vi vil i denne omgang avstå fra å nevne dem.

En annen person ser og ut til å ta «sensureringen» til Odland tungt. Vilan Alarga (som vi i går kom til å kalle Allan Viagra, beklager) ser ut til å dra inn ytringsfriheten her, og bommer stygt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s