Skam deg, Torill Schönberg!

I en fersk artikkel i Bergensavisen hevdes det at politiet bruker klarsynte mer enn det politiet selv vil innrømme.
Det er «medium» Wenche Tømmervik som hevder dette, og kommer samtidig med et ønske om nærmere samarbeid med politiet.
Rundt dette uttaler hun følgende:

«Hun holder til i Tyrestrand en time utenfor Oslo, og forteller at det oftest er pårørende som kontakter henne for å se på saker, men at også politikammer henvender seg direkte til henne. Nå etterlyser hun større innsyn for at hun og andre medium skal kunne bidra til at flere saker blir løste. Det gjelder innsyn i alt fra hendelsesforløp, familieforhold, boforhold og så videre. Det er frustrerende å gi politiet informasjon når de sitter der med pokerfjes, selv om jeg forstår at de er avhengige av at vi ikke sprer informasjon videre.»

Innsyn? Hva skal en klarsynt med det?

Hun hevder at klarsynte er en ressurs på dette området som politiet absolutt bør benytte seg av. Det syns jeg og om hun kan vise til konkrete resultater gjennom testing. Inntil da er jeg like kontant avvisende som politimester Gudmindsen er i artikkelen.

«I Lyskilden» plukker opp tråden ved å linke til  artikkelen.

Skjermdump:
Screenshot 2014-03-27 18.07.03

Screenshot 2014-03-27 18.05.08
Torill Schönberg kommer her med noen horrible utsagn. Hun hevder å ha sett hendelsene 22.7.11 flere ganger på forhånd uten å varsle noen.
Om hun tror på dette selv er det ikke bare min mening men min påstand om at hun i egne øyne må være medskyldig i det som skjedde den dagen. Medskyldig i at 77 mennesker døde, hvorav 69 på Utøya under svært dramatiske omstendigheter, de fleste barn og unge.
Hun hevder at det er en belastning å se slike ting, man blir ikke trodd, og man får ikke betaling. Og kaller de som ikke tror henne arrogante.

Torill Schönberg, hvordan kan du leve med deg selv?
Hva slags samvittighet har du?
Sover du om natten vel vitende ditt ansvar for at 77 mennesker døde?
Tenker du på hvilket signal du gir til de etterlatte når du forteller dem at du ikke ville redde barna deres fordi du ikke ville få betalt?

Det er også interessant å se at Nita Sweeney som moderator beskytter Schönberg og truer med å kaste ut de som stiller betimelige spørsmål til denne perverse håningen av de etterlatte etter ofrene denne tunge dagen. Ikke bare truet forresten, i allefall Siv Eidevik Njøsen ble blokkert.

Tilbake i virkelighetens verden kan vi normale igjen noe sørgmodig konstantere ondskapen og galskapen i alternativmiljøets dystre utposter. For det er to alternativer tilknyttet Schönbergs utspill. Hun tror på dette selv og er derved ond. Hun tror ikke på det men velger å bruke 22.7. for å promotere seg selv som klarsynt. Som ikke gjør henne mindre ond. Men kynisk i tillegg.
Ondskapen gjenspeiler seg også i den barnefientlige og sykdomsfremmende vaksinemotstanden som Trude Helén Hole er en av de nyeste eksponentene for sammen med resten av Lyskildemiljøet, den ondskapsfulle pedosvertekampanjen til Dag Fallet, Kjetil Dreyers menneskefientlige innspill mot regulær medisinkreftbehandling og mannen bak Vaksineaksjon.no for å promotere sitt eget sølvvann, Hans Christian Gaarderbenektelse av AIDS, og Rolf Kenneth Myhres benektelse av HIV.

Oppdatering:
Lyskildens Cathrine Woldstad ble noe oppbragt over denne bloggposten. Både på Lyskilden og egen vegg ga hun uttrykk for dette på denne måten:

Screenshot 2014-03-30 10.28.13

Screenshot 2014-03-30 10.27.48

Her viser Woldstad at hun faktisk ikke forstår hva denne bloggen handler om, hva hun leser.

Ut over dette kan det være greit å minne om at Woldstad som selv jobber innen psykisk helse ikke går av veien for å latterliggjøre folk med psykiske diagnoser.
Screenshot 2014-03-30 10.34.06

 

4 kommentarer om “Skam deg, Torill Schönberg!

  1. Jeg synes det er skremmende at et «klarsynt» menneske kan sitte i fullt alvor og fortelle at vedkommende visste om den tragedien flere måneder på forhånd uten å varsle noen om det. Her er det ikke snakk om å ta hensyn til alle dem som har mistet sine kjære på en slik brutal måte, unge mennesker frarøvet livene sine i startgropen.

    • Nå kunne hun jo ikke varslet om det, da hun ikke hadde noen mulighet til å vite om det, siden klarsynthet ikke fungerer. Bortsett fra i ettertid da, da er det veldig lett å være klarsynt. Jeg så f.eks. Kennedy-drapet før det skjedde. Jeg var ikke født riktignok, men det beviser jo bare hvor klarsynt jeg er!

  2. Problemet er at Schønberg rammes av sin egen Catch 22. Hvis man tror på evnene hennes har hun opptrådt dypt umoralsk ved å ikke varsle om en tragedie hun så komme – som varsling ville ha hindret. Hvis man ikke tror på evnene hennes har hun opptrådt dypt umoralsk ved å antyde at hun så dette komme – og derved tråkke på de pårørende og overlevendes følelser.

    Jeg registrerer at enkelte babler om at denne bloggen bør politianmeldes. Jeg vet ikke om de klarsynte har et klart syn på den saken. Det er imidlertid lett å spå om dette: en anmeldelse vil bli henlagt. Man trenger ikke være klarsynt for å se at Schønbergs uttalelser er kritikkverdige, og at det er både lovlig og riktig å kritisere dem i full offentlighet.

  3. Tilbaketråkk: Frikvinnen Sigurdsdatter og hennes kvinner | SaTaИ

Legg igjen en kommentar