Soldiers of Unni

Ronny Alte og Soldiers of Odin. Og Olav Sanness Vika. Sistnevnte har brukt ytringsfriheten sin til å engasjere seg mot SOO og Ronny Alte. Noe Alt har likt svært dårlig.
Greit nok, dette har de selv både skrevet og blogget om, og uttalt seg i media om.

Så dukker Unni Anita Iversen opp. Hun er ikke noe ubeskrevet blad for leserne av denne bloggen.
I en tråd på FBsiden til Sanness Vika går hun til frontalangrep på ham, fordi hun mener han kaller Ronny Alte ting han ikke er.

Jeg har gjort meg noen tanker rundt dette.
For noen år siden havnet jeg i en liten ordveksling med Iversen ang hennes tilknytning til SIAN, som jeg antydet at hun støttet. Hun ble fly forbannet og truet med å anmelde meg. Det skjedde aldri.
Og nå står hun altså frem med full støtte til en av de som ledet SIAN på den tiden, nettopp Ronny Alte.
I tillegg til dette, hvorfor i all verden våger hun å anklage andre for å komme med ubegrunnede påstander om noen? Ronny Alte ble nettopp dømt for akkurat dette, spre usannheter om folk. Unni var og saksøkt for dette, men der ble det inngått forlik.

Det er altså en svært hyklersk Unni vi ser her.
Og så er det jo litt komisk da, å se at Ronny Alte få hjelp av en kvinne, fordi han angripes for sin kamp for å få lov til å fosvare norske kvinner mot innvandrere.

Etter at denne blogposten ble publisert ble også jeg angrepet av Unni Anita Iversen, via profilen Anne Olsen. Igjen kommer hennes beskyldning om at jeg skal ha mobbet/hetset hennes adoptivdatter. Det jeg sa dengang (etter hukommelsen) var at om datteren valgte å bli muslim, ville det ikke da være litt rart av Iversen å mingle med høyreekstremister som Ronny Alte? Det var den gang Iversen selv som dro datteren inn i diskusjonen. Jeg mener og at jeg ved en anledning beskylte Iversen for å skyve datteren foran seg som et «alibi», noe jeg fortsatt er kritisk til.
Iversen har flere ganger hintet om at hun har skjermdump av hva jeg sa, og hun står fritt å korrigere hukommelsen min her. Med skjermdump.

Siden Iversen er en ivrig blokkerer, og ikke alle ser det hun skriver, legger jeg ved en skjermdump av den aktuelle delen av tråden hos Sanness Vika.
Skjermbilde 2016-02-19 12.45.44
Skjermbilde 2016-02-19 12.46.08
Skjermbilde 2016-02-19 12.46.29
Skjermbilde 2016-02-19 12.46.52
Skjermbilde 2016-02-19 12.51.04

3 kommentarer om “Soldiers of Unni

  1. Denne Iversen har da vært svært ivrig med å forsvare Altes «noble» hensikter i mange henseende. Alte har da ikke lagt skjult på at han er svært så langt til høyre politisk, selv om han later som han ikke er det …

  2. At det er mulig å ramle så himla langt ned i søla som du gjør her, vel, ja, jeg vet. Det er jo det nivået du har åla deg rundt på i mange år. Et betimelig spørsmål er muligens å spørre deg når du tenker å bli voksen og få deg en skikkelig jobb? Den snørra du etterlater deg er altså så kvalmende, du gjør ikke stort annet enn å sjikanere voksne mennesker du ikke liker. Prøv no’ nytt, vær snill…. Kutt ut mobbinga nå. Den eneste du fornedrer er deg selv Hans Petter Nenseth

    • Jeg ser liksom ikke helt at du er den rette til å kritisere andres oppførsel.

      Og jeg har en skikklig jobb, en du nok syns er en god og respktabel jobb. I PUbolig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s